Η αντιδήμαρχος Ε. Τσεκούρα προειδοποιεί τη Β. Νικολαροπούλου
Πολιτική

Η αντιδήμαρχος Ε. Τσεκούρα προειδοποιεί τη Β. Νικολαροπούλου

Η αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Ευθυμία Τσεκούρα ήταν μία από τους συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης που δέχθηκε επίθεση από την ανεξάρτητη συνάδελφό της Βασιλική Νικολαροπούλου στη θλιβερή συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 (Πόσο χαμηλότερα μπορεί να πέσει το Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης;).

Με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρεται και σε άλλες επιθέσεις της ανεξάρτητης συμβούλου, τόσο στον δήμαρχο, όσο και σε άλλον σύμβουλο της μειοψηφίας, η κα Τσεκούρα μιλά για «επαίσχυντη και αξιόποινη» συμπεριφορά της κας Νικολαροπούλου, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι, εάν επαναλάβει τις επιθέσεις της τουλάχιστον προς το πρόσωπο της ίδιας, θα κινηθεί νομικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αντιδημάρχου:

ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΥΚΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Όταν η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται προσωπική υπόθεση…»

Όταν κάποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά έχει ήδη προαποφασίσει την έκθεση της προσωπικότητάς του προς την κοινωνία, των πολιτικών του απόψεων και των ιδεολογικών του πεποιθήσεων. Σίγουρα, όμως, δεν έχει προαποφασίσει την προσωπική του διαπόμπευση, τη συκοφαντική του δυσφήμηση και την αισχρή εκμηδένιση της επαγγελματικής του ιδιότητας και επιστημονικής του κατάρτισης.

Ο σπουδαιότερος εκφραστής αυτής της τελευταίας αισχρής παραπολιτικής-πολιτικής της προσωπικής διαπόμπευσης είναι η κα Νικολαροπούλου.

Η κα Νικολαροπούλου όταν στερεύει από πολιτικά επιχειρήματα, ξεκινάει μια επαίσχυντη και σίγουρα αξιόποινη προσωπική επίθεση προς πάσα κατεύθυνση χωρίς να λογαριάζει θεσμούς, ήθη, συνειδήσεις.

Και για να γίνω σαφής παραθέτω τα κάτωθι πραγματικά και συγχρόνως αξιόποινα περιστατικά:

Α) Προσωπική επίθεση της κας Νικολαροπούλου προς τον δήμαρχο της πόλης Τάσο Μαυρίδη με δημοσίευση στη σελίδα της στο facebook στις 18.12.2014, γράφει τα εξής: «Τελικά ο δήμαρχος αν δεν είναι τόσο εμπαθής πρέπει να είναι άρρωστος! Και η αρρώστια του σπάνια και ανίατος! Δεν έχει μνήμη, δεν έχει αυτοσεβασμό, πάσχει από αγοραφοβία και η κακία του ξεχειλίζει! Έτσι έχει πιθανότατα αυτοδηλητηριαστεί!…».

Β) Προσωπική επίθεση της κας Νικολαροπούλου προς Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Κωνστάντο αναφέρει δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου 2016: «Άξιος ο μισθός σας κ. Κωνστάντο (από την κα Πατούλη)»… Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης «τολμάει» να επαινέσει το έργο της κας Πατούλη ως προέδρου στο Νομικό Πρόσωπο «ΠΕΑΠ» και φυσικά καμία υπαλληλική σχέση υπάρχει μεταξύ του κ. Κωνστάντου και της κας Πατούλη.

Γ) Προσωπική επίθεση της κας Νικολαροπούλου στο πρόσωπό μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου 2016 (σχετικό βίντεο ανήρτησε ηλεκτρονική εφημερίδα) αναφέρει: «Είδαμε πως χειρίστηκες (νομικά) την υπόθεση του… (πελάτου μου) στο Δικαστήριο». Στη συγκεκριμένη υπόθεση, που και η ίδια ήταν κατηγορούμενη και είχε αίσια έκβαση, ο πελάτης μου ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!! Πόσο συκοφαντικά δυσφημιστικό είναι αυτό για το πρόσωπό μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα; Και κυρίως ποια είναι η επιστημονική κατάρτιση της συγκεκριμένης κυρίας για να μπορεί να μιλάει για το νομικό χειρισμό των υποθέσεων από κάποιο δικηγόρο και μάλιστα δημόσια; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάτι αντίστοιχο επαναληφθεί η κα Νικολαροπούλου θα αποκτήσει ιδίαν αντίληψη για το πώς χειρίζομαι τις νομικές μου υποθέσεις.

Εν κατακλείδι, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μέσα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, που έχει την τύχη να απαρτίζεται με επιστημονικά καταρτισμένους Συμβούλους (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, καθηγητές, οικονομολόγους κ.λπ.) επιτρέπεται στην εν λόγω κυρία να εκφράζεται με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο, δυσφημώντας συκοφαντικά ανθρώπους χωρίς να σέβεται ούτε τον χώρο, ούτε τη θέση τηςν ούτε την ηλικία της, που ως μεγαλύτερη θα έπρεπε να διδάσκει πολιτικό ήθος στους νεότερους…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet