Στον γεν. επιθ. Δημ. Διοίκησης ο διαχειριστικός έλεγχος του ΠΕΑΠ
Πολιτική

Στον γεν. επιθ. Δημ. Διοίκησης ο διαχειριστικός έλεγχος του ΠΕΑΠ

Κατατέθηκε από τη νομική σύμβουλο της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, με αριθμό πρωτοκόλλου 27462/15-12-2015, αναφορά με αντικείμενο την αξιολόγηση επί των συμπερασμάτων του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης για την περίοδο 1/1/2014 μέχρι και 31/8/2014.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Κωνστάντου, “δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε με υπεύθυνο τρόπο τους συμπολίτες μας για την εξέλιξη της διαδικασίας. Θεωρούμε ότι έχει μέχρι σήμερα υπάρξει επαρκής τεκμηρίωση για την πρωτοβουλία μας, υπενθυμίζοντας δύο βασικά σημεία, τον μη καταγγελτικό χαρακτήρα της και ότι την πρωτοβουλία διενέργειας του διαχειριστικού ελέγχου είχε η δημοτική Αρχή με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Αναστάσιου Μαυρίδη“.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι “σε συνέχεια όσων ήδη έχουμε δημοσιοποιήσει, δόθηκε εντολή στη νομική σύμβουλο της παράταξής μας, για κατάθεση αγωγής εντός του Ιανουαρίου 2016 κατά του δημάρχου και των 16 από τους 17 δημοτικούς συμβούλους που στήριξαν με την ψήφο τους το κείμενο του ψηφίσματος της 10ης Νοεμβρίου, το οποίο σχετίζεται άμεσα με την προώθηση του διαχειριστικού ελέγχου. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην πρωτοφανή θεσμικά και πολιτικά διαδικασία, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Νικολιδάκης και η αντιδήμαρχος κ. Άννα Ασπραδάκη – Καλοζούμη. Την ημέρα κατάθεσης της αγωγής θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet