Ο Κ. Μητσοτάκης επικράτησε στον α΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ.
Πολιτική

Ο Κ. Μητσοτάκης επικράτησε στον α΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ.

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέας Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της που υπογράφει ο πρόεδρός της Βασίλης Γρυλλής, ευχαριστιστεί όσους, “με την κινηματικού επιπέδου προσέλευσή τους στη διαδικασία εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την  Κυριακή 20/12/2015, διατράνωσαν τη θέλησή τους για μια ισχυρή και σύγχρονη Νέα Δημοκρατία, που θα επαναφέρει την κοινωνία μας στην οικονομική ανάπτυξη, στο πλαίσια των Εθνικών και Ευρωπαϊκών ιδεωδών του λαού μας”.

Επίσης ευχαριστεί τους εθελοντές προέδρους και μέλη εφορευτικών επιτροπών, τους χειριστές, που πάνω από 12 ώρες περνούσαν συνεχώς στοιχεία στα τερματικά, τους υπευθύνους των εκλογικών τμημάτων, τους εκπροσώπους των υποψηφίων,και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. “για την ανιδιοτελή και επίπονη προσπάθειά τους και τον Δήμο για την παραχώρηση των χώρων”.

Στις εκλογές στη Λυκόβρυση-Πεύκη συμμετείχαν 1.382 άτομα, επαναβεβαιώνοντας ή αιτούμενοι την ιδιότητα του μέλους, ενώ τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – 359

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ – 613

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – 780

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ – 136

Η Οργάνωση υπενθυμίζει ότι, βάσει του εκλογικού κανονισμού, στις επαναληπτικές εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Τονίζει, επίσης, ότι μπορούν να ψηφίσουν μόνο στο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet