Έκθεση και bazaar δημιουργών κατοίκων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Έκθεση και bazaar δημιουργών κατοίκων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το Νομικό Πρόσωπο «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνει έκθεση και bazaar δημιουργιών τέχνης δημοτών ή κατοίκων του Δήμου την Παρασκευή 1η, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αιόλου & Ηλίου, Ηλιακό Χωριό).

Έκθεση και Bazaar δημιουργών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Λεπτομέρειες της δράσης:

Σκοπός

Ο σκοπός αυτής της διοργάνωσης του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ εντάσσεται στην προσπάθεια να δώσει ευκαιρία στους δημιουργούς ώστε:

  • να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου,
  • να παρουσιάσει τα έργα τους,
  • να συντελέσει στην αλληλογνωριμία των δημιουργών του Δήμου,
  • να οδηγήσει στη γνωριμία τους με το κοινό και
  • να μυήσει τους νέους στις εικαστικές δημιουργίες.

Συμμετοχή

Η έκθεση διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και είναι ανοιχτή για όλες τις τεχνοτροπίες, μορφές και τάσεις. Σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος δημιουργοί αντικειμένων Τέχνης, άνω των 20 ετών που είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Υποβολή

1. Για τη συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ (Ελ. Βενιζέλου 15 & Ρ. Φεραίου, Πεύκη τηλ. 210 6140612), καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 11:00 & 13:00 – 15:00, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 επισυνάπτοντας  έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης), καθώς και να εισφέρουν 10 ευρώ έκαστος με την αίτησή τους, προκειμένου να χορηγηθεί το ποσό στις κοινωνικές δομές του Δήμου, και να γίνει ως εκ τούτου δεκτή η συμμετοχή τους. Σημειώνεται ότι μέχρι την πλήρωση των 65 πρώτων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2. Για τη θέση που θα καταλάβει ο κάθε εκθέτης στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00. Μετά την κλήρωση, καθώς επίσης και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου από τις 8:00 π.μ. θα μπορεί να γίνει το στήσιμο των αντικειμένων από τους εκθέτες.

3. Το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ ουδεμία ευθύνη φέρει για την πώληση των προϊόντων, καθώς και την αποζημίωση εξαιτίας οποιουδήποτε γεγονότος οφειλομένου σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά, διάρρηξη, φθορά κ.λπ.) για απώλεια ή καταστροφή των έργων αντικειμένων των δημιουργών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet