Έκθεση & bazaar δημιουργιών Τέχνης διοργανώνει το ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Έκθεση & bazaar δημιουργιών Τέχνης διοργανώνει το ΠΕΑΠ

Το Νομικό Πρόσωπο «Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ενισχύοντας τον ρόλο και τις προσπάθειες των δημιουργών δημοτών και κατοίκων του Δήμου διοργανώνει Έκθεση και Bazaar δημιουργών με αντικείμενα τέχνης την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 (από τις 11:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ.).

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ είναι:

  • να αφυπνίσει τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση και ευαισθησία,
  • να αξιοποιήσει τις κλίσεις, το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των καλλιτεχνών προβάλλοντας το έργο τους,
  • να συμβάλλει στη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών,
  • να ενισχύσει το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, μέσω της χορηγίας προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου του χρηματικού ποσού που θα συγκεντρωθεί όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Η έκθεση διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και είναι ανοιχτή για όλες τις τεχνοτροπίες, μορφές και τάσεις. Σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος δημιουργοί αντικειμένων Τέχνης, άνω των 20 ετών που είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Για τη συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, (Ελ. Βενιζέλου 15 & Ρ. Φεραίου, στην Πεύκη, τηλ. 210 6140612 και 210 6145457) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, επισυνάπτοντας έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης), καθώς και να εισφέρουν 10 ευρώ έκαστος με την αίτησή τους, προκειμένου να χορηγηθεί το ποσό στις κοινωνικές δομές του Δήμου και να γίνει ως εκ τούτου δεκτή η συμμετοχή τους. Σημειώνεται ότι μέχρι την πλήρωση των 65 πρώτων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη θέση που θα καταλάβει ο κάθε εκθέτης στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, στις 17:00. Μετά την κλήρωση καθώς επίσης και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου από τις 8:00 π.μ θα μπορεί να γίνει το στήσιμο των αντικειμένων από τους εκθέτες.

Το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ, όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωσή του, ουδεμία ευθύνη φέρει για την πώληση των προϊόντων καθώς και την αποζημίωση εξαιτίας οποιουδήποτε γεγονότος οφειλομένου σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά, διάρρηξη, φθορά κ.λπ.) για απώλεια ή καταστροφή των έργων αντικειμένων των δημιουργών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet