Έκθεση & bazaar δημιουργών τέχνης διοργανώνουν Δήμος και ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Έκθεση & bazaar δημιουργών τέχνης διοργανώνουν Δήμος και ΠΕΑΠ

O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ), τιμώντας τους δημιουργούς, δημότες ή κατοίκους, διοργανώνει έκθεση και bazaar δημιουργών τέχνης την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, από τις 10π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Ο στόχος της διοργάνωσης

Ο σκοπός της διοργάνωσης του Νομικού Προσώπου εντάσσεται στην προσπάθεια να δώσει ευκαιρία στους δημιουργούς ώστε:

  • να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου,
  • να παρουσιάσει τα έργα τους,
  • να συντελέσει στην αλληλογνωριμία των δημιουργών του Δήμου,
  • να οδηγήσει στη γνωριμία τους με το κοινό και
  • να μυήσει τους νέους στις εικαστικές δημιουργίες.
Ανοιχτή Συμμετοχή

Η έκθεση διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και είναι ανοιχτή για όλες τις τεχνοτροπίες, μορφές και τάσεις. Σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος δημιουργοί αντικειμένων τέχνης, άνω των 20 ετών που είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου.

Πώς θα υποβάλλεται την αίτηση συμμετοχής

1. Για τη συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, (Ελ. Βενιζέλου 15 & Ρ. Φεραίου, στην Πεύκη τηλ. 210 6140612 και 210 6145456) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρα 10:00 – 14:00, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, επισυνάπτοντας έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι δημότες ή κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης), καθώς και να εισφέρουν 10 ευρώ έκαστος με την αίτησή τους, προκειμένου να χορηγηθεί το ποσό στις κοινωνικές δομές του Δήμου και να γίνει ως εκ τούτου δεκτή η συμμετοχή τους. Σημειώνεται ότι μέχρι την πλήρωση των 65 πρώτων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2. Για τη θέση που θα καταλάβει ο κάθε εκθέτης στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 17:00. Μετά την κλήρωση, καθώς επίσης και την Παρασκευή  31 Μαρτίου, από τις 08:00π.μ., θα μπορεί να γίνει το στήσιμο των αντικειμένων από τους εκθέτες.

3. Το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ ουδεμία ευθύνη φέρει για την πώληση των προϊόντων. καθώς και την αποζημίωση εξαιτίας οποιουδήποτε γεγονότος οφειλομένου σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά, διάρρηξη, φθορά κ.λπ.) για απώλεια ή καταστροφή των έργων αντικειμένων των δημιουργών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet