«Ανακύκλωση και Τέχνη» για τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από τον Χ. Κοντόπουλο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

«Ανακύκλωση και Τέχνη» για τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από τον Χ. Κοντόπουλο

Διαδικτυακή ομιλία-παρουσίαση με θέμα «Ανακύκλωση και Τέχνη» διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Ομιλητής ήταν ο καλλιτέχνης Χρήστος Κοντόπουλος και το αντικείμενο της ομιλίας του ήταν ο ιδιαίτερος τρόπος ανακύκλωσης που χρησιμοποιεί και μετατρέπει άχρηστα -για άλλους- πράγματα σε έργα τέχνης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Τσόλας, καθώς η εκδήλωση απευθυνόταν κατά κύριο λόγο στους μαθητές των σχολείων της πόλης.

Η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης σημειώνει ότι ο κ. Κοντόπουλος διέθεσε στον Δήμο δωρεάν τις δημιουργίες που παρουσίασε.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Η ανακύκλωση βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, με αυτή τη λογική έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις ενημέρωσης, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, αλλά κυρίως στους νέους. Χάρη στον κ. Κοντόπουλο παρουσιάσαμε προς τους μαθητές της πόλης, μια άλλη δυνατότητα ανακύκλωσης, που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα και την τέχνη. Για αυτό τον ευχαριστώ πολύ, όπως και τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργο Τσόλα και όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση. Συνεχίζουμε με δράσεις και πρωτοβουλίες αξιοποιώντας την τεχνολογία παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet