Διασκέδασαν με τα τραγούδια του «Σερ», στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Πολιτισμός

Διασκέδασαν με τα τραγούδια του «Σερ», στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Ολοκληρώθηκαν τα «Πολιτιστικά Δρώμενα Χειμώνας 2014-15» του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με αποκορύφωμα την ανεπανάληπτη συναυλία – αφιέρωμα στον «Σερ» του ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Το Δημοτικό θέατρο Πεύκης γέμισε ασφυκτικά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ από εκατοντάδες πολίτες του Δήμου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις μοναδικές ερμηνείες του αντάξιου συνεχιστή του, συνονόματου γιου του Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαρίστησε τον Γρηγόρη που μέσα από τη φωνή του οι παρευρισκόμενοι θυμήθηκαν αξέχαστες επιτυχίες του μεγάλου μας τραγουδοποιού και συνθέτη καθώς και τη μητέρα του Μεταξία που λάμπρυνε με την παρουσία της ακόμη περισσότερο την εκδήλωση. Παράλληλα, η κ. Πατούλη μίλησε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, με λόγια συγκινητικά για τη διαχρονική προσφορά του αξέχαστου Γρηγόρη Μπιθικώτση στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας, ενώ μαζί με τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη για άλλη μια φορά ευχαρίστησαν τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε δρώμενο ξεχωριστά δίνοντας, όπως αναφέρεται «νόημα στην ποιοτική ψυχαγωγία».

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), δήμαρχος Αμαρουσίου καιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, αντιδήμαρχοι Λυκόβρυσης Πεύκης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ, φορείς και σύλλογοι της περιοχής καθώς και μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet