Δωρεάν οργανωμένες ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ
Πολιτισμός

Δωρεάν οργανωμένες ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ

Δωρεάν οργανωμένες ξεναγήσεις των δημοτών στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, με σκοπό μια πρώτη γνωριμία με το έργο που το 2016 θ΄ αποτελέσει τόπο Πολιτισμού, Γνώσης και Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ), στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, στο οποίο υπάγεται η Βιβλιοθήκη.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον χώρο που σε λίγο καιρό θα «πλημμυρίσει» από μουσική, βιβλία και ανοιχτούς χώρους πρασίνου και να δει από κοντά τα σχέδια του μεγάλου έργου καθώς και την πρόοδο των εργασιών.

Η ξενάγηση των δημοτών στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/6/2014 (18:30-20:30). Το ΚΠΙΣΝ θα φροντίσει για τη μεταφορά των συμμετεχόντων από τον Δήμο, στις 18:00 μ.μ., προς το ΚΠΙΣΝ στο Φάληρο με πούλμαν. Για τη συμμετοχή χρειάζεται προεγγραφή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Αφροδίτης 4, Α.ΠΕΥΚΗ, τηλ. 210 6128825, Δευτέρα-Παρασκευή 10:30-18:30).

Το πρόγραμμα «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, τον οργανισμό Future Library και την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet