Επιτυχημένη βιβλιοπαρουσίαση από το ΠΕΑΠ & τον Σύλλογο «Η Πεύκη»
Πολιτισμός

Επιτυχημένη βιβλιοπαρουσίαση από το ΠΕΑΠ & τον Σύλλογο «Η Πεύκη»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων της συγγραφέως – ποιήτριας Ελένης Δάλλα την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» σε συνδιοργάνωση ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωσή του δίνει τα συγχαρητήριά του στη συγγραφέα – ποιήτρια, μέλος του Συλλόγου, Ελένη Δάλλα, για το έργο της, μαζί με τις ευχές του για επίτευξη των ονείρων της.

Παράλληλα, ευχαριστεί την παραιτηθείσα πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλο, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, για την άψογη συνεργασία και στήριξή της. Ο Σύλλογος, μέσω της ανακοίνωσής του, εύχεται στην κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη κάθε επιτυχία στα σχέδια της και στις δραστηριότητες της ως εντεταλμένης συμβούλου Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί, επίσης, τον επίτιμο σχολικό σύμβουλο Θεολόγων, φιλόλογο, λογοτέχνη και κριτικό, Παύλο Φήμη, τη λογοτέχνη Νίκη Κατσικάδη και τη μουσικό Χριστίνα Καραμαλτίδου, για τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση, καθώς, επίσης, και τους δημοτικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους φορέων και τα μέλη και φίλους του που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet