Ευχαριστίες Α. Ασπραδάκη σε όσους συνέβαλαν για την έναρξη των Κινηματογραφικών Προβολών
Πολιτισμός

Ευχαριστίες Α. Ασπραδάκη σε όσους συνέβαλαν για την έναρξη των Κινηματογραφικών Προβολών

Την ικανοποίησή της για την έναρξη των κινηματογραφικών προβολών στο άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη εκφράζει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη.

Παράλληλα, η κ. Ασπραδάκη εκφράζει και τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης, και συγκεκριμένα επισημαίνει:

Πρόγραμμα Κινηματογραφικών Προβολών στο άλσος Βαρβαρέσου για το Καλοκαίρι 2018

«Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση, το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεκινάει κάτι νέο που είμαι σίγουρη ότι οι δημότες μας θα αγαπήσουν και θα αγκαλιάσουν. Οι κινηματογραφικές βραδιές είναι γεγονός για την πόλη της ζωής μας. Είμαι περήφανη και συγκινημένη που, επί των ημερών μου στη θέση της προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ, δημιουργήσαμε μια όμορφη και δροσερή γωνιά στο άλσος Βαρβαρέσου, που θα προσφέρει δωρεάν βραδιές πολιτισμού για όλους.

»Πρώτα απ΄ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, που στάθηκε δίπλα μας αρωγός σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

»Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης για την όμορφη συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε, τους “φίλους της Θένιας” που άοκνα προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε τους ζητηθεί, καθώς και τους Αεροπροσκόπους Πεύκης για την πολύτιμη συμβολή τους. Τέλος ευχαριστούμε τον διευθυντή του Λυκείου Λυκόβρυσης για τη στήριξή του. Είναι πραγματικά δύσκολο να συνεργάζομαστε όλοι ενωμένοι, μακρία από ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες, για το καλό των δημοτών μας, των κατοίκων μας και όχι μόνο.

»Τις ημέρες των προβολών “Οι φίλοι της Θένιας” θα συλλέγουν πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Ας βοήθησουμε όλοι…

»Σας ευχαριστώ όλους και… 

»Καλή μας διασκέδαση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet