Καταχειροκροτήθηκε η εαρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης
Πολιτισμός

Καταχειροκροτήθηκε η εαρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης

Ταξιδιάρικες μελωδίες, ταλαντούχες παιδικές φωνές, με συνοδεία τις 30 κλασικές κιθάρες του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης, μάγεψαν το κοινό που «πλημμύρισε» με την παρουσία του το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου που συμμετείχαν στην Εαρινή Συναυλία, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου, ερμήνευσαν μελωδίες, και αποθεώθηκαν από το κοινό με παρατεταμένο χειροκρότημα ως επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών και των μουσικών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλη της διοίκησης παρακολούθησαν την εαρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης

Τη μεγάλη γιορτή του Δήμου χειροκρότησαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αλλά και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, αποδίδοντας τα εύσημα στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Ωδείου που, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, μυούν τον Δήμο σε μουσικά ακούσματα τα οποία και δίνουν ανάταση στην ψυχή. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος: «Ξεχωριστοί ήχοι, ιδιαίτερες μελωδίες και αγαπημένες παιδικές φωνές γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού μας Θεάτρου και έφτασαν σε όλο τον Δήμο μέσω των παρευρισκομένων που απερχόμενοι από την Εαρινή Συναυλία σιγοτραγουδούσαν κάποιες από τις μελωδίες. Πολλά συγχαρητήρια  στους μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες που με μοναδικό τρόπο χρωμάτισαν μελωδικά και μουσικά την εκδήλωση. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, και στη μοναδική συμμετοχή του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Πεύκης που για μία ακόμη φορά μας συγκίνησε με την παρουσία του, δείχνοντας μας ότι όπου πρυτανεύει η αγάπη, η προσπάθεια και η θέληση, οι άνθρωποι στέκονται… σε όλα όσα τούς ενώνουν κι αυτά είναι πολλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet