Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης: Στιγμές μίας όμορφης κινηματογραφικής χρονιάς
Πολιτισμός

Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης: Στιγμές μίας όμορφης κινηματογραφικής χρονιάς

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα και πολυποίκιλη κινηματογραφική περίοδος, με πολλές ιδιαιτερότητες έφτασε στο τέλος της για την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης που και φέτος, παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες, κατάφερε , όπως αναφέρει, να χαρίσει στους δημότες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης και στο ευρύτερο κοινό της, ένα πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα προβολών.

Η Κινηματογραφική Λέσχη τονίζει ότι μπορεί τα μέτρα περιορισμού της διασποράς της πανδημίας να παρέμειναν και να απαίτησαν την προσαρμογή σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, όμως το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης απέκτησε ξανά «ζωντάνια», χαμόγελο και αισιοδοξία, βιώνοντας ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές βραδιές, με πολλούς και σημαντικούς προσκεκλημένους.

Η κινηματογραφική περίοδος ξεκίνησε με την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στις 2 Σεπτεμβρίου 2021. Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης τίμησε στο ετήσιο έντυπό της τον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό με ένα εκτενές αφιέρωμα στο έργο και την τεράστια κινηματογραφική κληρονομιά που άφησε πίσω του.

Η συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης με τις πρεσβείες συνεχίστηκε εμπλουτίζοντας το φετινό πρόγραμμα προβολών με νέες σημαντικές ταινίες. Συγκεκριμένα, το φετινό πρόγραμμα περιελάμβανε ταινίες σε συνεργασία με τις πρεσβείες της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ουρουγουάης, της Νορβηγίας, καθώς και τα Ινστιτούτα Γκαίτε και Θερβάντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet