Κιν/φική Λέσχη Πεύκης: Ο θερινός κινηματογράφος ολοκληρώθηκε, αντίστροφη μέτρηση για την… επιστροφή!
Πολιτισμός

Κιν/φική Λέσχη Πεύκης: Ο θερινός κινηματογράφος ολοκληρώθηκε, αντίστροφη μέτρηση για την… επιστροφή!

Με την ταινία «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «Το Κουτούκι της Μαγκουφάνας» ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου 2021.

Ο κινηματογραφικός θεσμός του καλοκαιριού, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βαρβαρέσου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, χάρισε όμορφες βραδιές στους πολίτες από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με ταινίες ελληνικής και ξένης παραγωγής, καθώς και επιλογές για τα παιδιά.

Φέτος, μάλιστα, το πρόγραμμα των προβολών ολοκληρώθηκε και με ζωντανή μουσική, με ρεμπέτικα τραγούδια εκτελεσμένα από τον Λευτέρη Κονσολάκη στο μπουζούκι και τον Φώντα Μπάμπαλη στα πλήκτρα και τη φωνή, ενώ, στη συνέχεια, οι θεατές απόλαυσαν την ελληνική βιογραφική ταινία για τη ζωή της Μαρίκας Νίνου, «Ρεμπέτικο».

Η κινηματογραφική χρονιά, ωστόσο, δεν ολοκληρώνεται εδώ, αφού σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, που επιστρέφει για τη χειμερινή περίοδο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Σε μήνυμά της, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος καταφέραμε να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα σημαντικών προβολών στο όμορφο άλσος της πόλης μας. Αποχαιρετούμε με χαμόγελο το κινηματογραφικό καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε με ανυπομονησία να ξεκινήσει η νέα περίοδος στη Λέσχη μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, την πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη και το προσωπικό του Δήμου για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη σε όλες τις δράσεις μας.

»Σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που, όπως πάντα, φροντίζουμε να έχει τόσο πολιτιστικό, όσο και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Είναι θετικό το γεγονός ότι οι συνεργασίες μας με πρεσβείες συνεχίζεται και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επανέλθουμε με ένα δυναμικό πρόγραμμα και, γιατί όχι και ευχάριστες εκπλήξεις. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και, ελπίζοντας ότι η πανδημία θα μας το επιτρέψει, περιμένουμε τους δημότες να… επιστρέψουμε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και την αίθουσα “Μ. Αναγνωστάκης” και μαζί να απολαύσουμε έναν όμορφο κινηματογραφικό χειμώνα, όπως μας έχει συνηθίσει η Κινηματογραφική Λέσχη!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet