ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ: «Φτάνει πια. Ελάτε να χτίσουμε μαζί τη συνέχεια του ΠΕΑΠ»
Πολιτισμός

ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ: «Φτάνει πια. Ελάτε να χτίσουμε μαζί τη συνέχεια του ΠΕΑΠ»

Με μία λιτή ανακοίνωση απαντά το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη συνέντευξη Τύπου τεσσάρων επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου (βλέπε δημοσίευμα «Ελλείμματα» Τ. Μαυρίδη, «ανεπάρκεια» Μ. Πατούλη – VIDEO).

Το Νομικό Πρόσωπο, πρόεδρος του οποίου είναι η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, καλεί τους αιρετούς να «σεβαστούν την κοινωνία και να σταματήσουν να αφήνουν υπονοούμενα για τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΠ» και να χτίσουν όλοι μαζί «τη συνέχεια του ΠΕΑΠ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΝΠΔΔ:

«Ο Πολιτισμός αποτελεί αέναο έργο ψυχής και όχι ευκαιρία μικροπολιτικής»

Ως νέα διοίκηση του ΠΕΑΠ με νέα φιλοσοφία που βασίζεται στον οικονομικό εξορθολογισμό, στον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και στην κοινωνική αλληλεγγύη επιλέξαμε να υιοθετούμε τη φράση που μας χαρακτηρίζει: «Ο Πολιτισμός δίπλα στον άνθρωπο».

Δεν επιλέγουμε τη ρήξη αλλά τη σύνθεση. Δεν ασχολούμαστε με θλιβερές καταστάσεις, τις ξεπερνάμε. Δεν θέτουμε εκβιαστικά διλήμματα στους συμπολίτες μας αλλά η συμμετοχή τους και ο τρόπος που αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας, μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε δυναμικά. Δεν αφήνουμε υπονοούμενα αριστερά και δεξιά για κανέναν, απλά ασκούμε νηφάλια και δημοκρατικά τα καθήκοντά μας. Τιμούμε την εντολή των συμπολιτών μας στο ακέραιο χωρίς υπαναχωρήσεις, οπισθοδρομήσεις και πολιτικά τερτίπια. Εμείς δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε πιόνια κανενός.

Επειδή η διοίκηση ενός οργανισμού όπως το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ έχει συνέχεια, δομή και ευθύνες, με το να υπαγορεύουν κάποιοι τον τρόπο που πρέπει να διοικηθεί είναι σαν να ακυρώνουν το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, τους ανθρώπους που το συγκροτούν και το υπηρετούν, τις ελευθερίες, τα δικαιώματα αλλά και τις ευθύνες που απορρέουν από τον θεσμό.

Για να είμαστε σωστοί και υπεύθυνοι απέναντι στους συμπολίτες μας σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την Κοινωνία και να σταματήσετε να αφήνετε υπονοούμενα για τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΠ, για τον διαχειριστικό έλεγχο, που βρίσκεται σε εξέλιξη και μόλις ολοκληρωθεί θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματά του με πλήρη σαφήνεια και διαφάνεια όπως αρμόζει στο ήθος της δημοτικής αρχής.

Φτάνει πια!

Ως αιρετοί και όχι ως εισαγγελείς, με υπομονή, σύνεση, δημιουργική λογική και με ευρύτερο πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης κάντε την υπέρβαση.

Ελάτε να χτίσουμε μαζί τη συνέχεια του ΠΕΑΠ με Πολιτικό Πολιτισμό, Ανοιχτό Διάλογο και Αξιοπρέπεια.

Σας περιμένουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet