Ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Πενθήμερο στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Πενθήμερο στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πολιτιστικό Πενθήμερο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. Από το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτμεβρίου και κάθε βράδυ μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε και μια πολιτιστική εκδήλωση στο Άλσος Βαρβαρέσου με ελεύθερη είσοδο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη συναυλία του συγκροτήματος «Ξέφραγο Αμπέλι» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, καθώς η συναυλία της Τετάρτης ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας. Συνεχίστηκαν την Παρασκευή 23/9 με το μουσικοθεατρικό «ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ» της θεατρικής ομάδας Replica και το Σάββατο 24/9 με τη συναυλία του συγκροτήματος «Πέρα Πλάσματα», ενώ ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25/9 με τη Μουσική Διαδραστική Κωμωδία «Μια Κηδεία στα Μπουζούκια.»

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς:

«Το Πολιτιστικό Πενθήμερο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έκλεισε την αυλαία των Βραδιών Πολιτισμού 2022 και της θερινής σεζόν, πριν ανοίξει η αυλαία της νέας πολιτιστικής σεζόν 2022-2023. Στο Άλσος Βαρβαρέσου και -όπως πάντα- με δωρεάν είσοδο, διοργανώσαμε εκδηλώσεις για όλους τους συμπολίτες μας, πιστοί στη μακρά παράδοση στον πολιτισμό που έχουν ο Δήμος μας και τα Νομικά μας Πρόσωπα, την οποία συνεχίζουμε παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η πανδημία. Γιατί αυτό ζητά το κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις. Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν για το Πολιτιστικό Πενθήμερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet