Πλημμύρισε νεανικούς ρυθμούς το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Πολιτισμός

Πλημμύρισε νεανικούς ρυθμούς το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία και νεανικό ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε το 1ο Νεανικό Διαδημοτικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Συγκροτημάτων που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

1o Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων (φωτό1)1o Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων (φωτό2)

Η διαδημοτική αυτή πρωτοβουλία, που γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρωμένων του ΠΕΑΠ και αφορά στην προβολή των νεανικών μουσικών ταλέντων του συγκεκριμένου αλλά αλλά και άλλων Δήμων, εγκαινίασε ένα νέο πολιτιστικό θεσμό, θέτοντας στο επίκεντρο τη νεανική έμπνευση & καλλιτεχνική έκφραση.

1o Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων (φωτό3)1o Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων (φωτό4)

Την πρόσκληση αποδέχτηκαν με χαρά και συμμετείχαν με εκπληκτικές παρουσίες το: 2ο ΓΕΛ Πεύκης, 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου, το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου. Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη συνεχάρη τα παιδιά και τις διευθύντριες των σχολείων και των ωδείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα “για την προαγωγή των αξιών που πρεσβεύει η ιδέα των διαδημοτικών πολιτιστικών δράσεων”.

1o Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων (φωτό5)1o Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων (φωτό6)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, οι διευθύντριες του 2ου ΓΕΛ Πεύκης κα Κουραμπέα και του 2ου ΓΕΛ Αμαρουσίου κα Μπρη, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet