«Πολιτιστικά δρώμενα, Χειμώνας 2014-15» από το ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

«Πολιτιστικά δρώμενα, Χειμώνας 2014-15» από το ΠΕΑΠ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά δρώμενα, Χειμώνας 2014-15» ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ  «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το επόμενο τρίμηνο.

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις απευθύνει στους πολίτες  η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με το ακόλουθο μήνυμα:

ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης - Πεύκης: «Πολιτιστικά Δρώμενα, Χειμώνας 2014-15»Φίλες και φίλοι,

Η διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπηρετώντας με συνέπεια το όραμα της νέας δημοτικής αρχής, που θέλει να καταστήσει τον Πολιτισμό αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας ταυτότητας, δημιουργεί ένα νέο ουσιαστικά θεσμό, τα «Πολιτιστικά Δρώμενα – Χειμώνας 2014-15».

Η παιδεία και ο πολιτισμός είναι το όχημα εξόδου από τις συνθήκες της σύγχρονης κρίσης, γι΄ αυτό και σταθερή επιδίωξή μας, από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση του ΠΕΑΠ, κόντρα στις οικονομικές δυσχέρειες, είναι να συνεχίζουμε να διατηρούμε ζωντανό τον πολιτισμό στην πόλη μας, να προσφέρουμε σε όλους τους συμπολίτες μας δημιουργικές πολιτιστικές διεξόδους με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και σεβασμό στις παραδόσεις μας.

Σε πολύ σύντομο διάστημα καταφέραμε να συνθέσουμε ένα ποιοτικό και πλουραλιστικό πρόγραμμα πολιτιστικής έκφρασης, για την τέχνη, τη μουσική, τον χορό και το θέατρο. Εμπλουτίσαμε αυτή την προσπάθεια:

  • με δρώμενα για κάθε ηλικία, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέα πολιτιστικά μονοπάτια αισθητικής αναζήτησης,
  • με εκδηλώσεις δωρεάν για το κοινό, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πολιτισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα για όλους και κανένας οικονομικός περιορισμός δεν πρέπει να τον ακυρώνει,
  • με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας, προάγοντας τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Σας καλώ να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις των «Πολιτιστικών Δρωμένων», για να αποδείξουμε στην πράξη ότι ζούμε σε ένα προάστιο που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του, αλλά και για το υψηλό επίπεδο των κατοίκων του.

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Δείτε το Πρόγραμμα «Πολιτιστικά δρώμενα, Χειμώνας 2014-15» για την περίοδο Νοέμβριος 2014 – Ιανουάριος 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet