Ταινίες για όλες τις προτιμήσεις στο άλσος Βαρβαρέσου από τη Δευτέρα 20/9
Πολιτισμός

Ταινίες για όλες τις προτιμήσεις στο άλσος Βαρβαρέσου από τη Δευτέρα 20/9

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές, με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνει το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης, στο άλσος Βαρβαρέσου.

Για την πρώτη ημέρα έχει προγραμματιστεί, στ

ις 20:00, η ταινία του Δήμου Αβδελιώδη «Το δέντρο που πληγώναμε» και συνεχίζεται με την κλασική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα».

Η πρώτη ταινία «Αστερίξ: Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού» μεταφέρθηκε και θα προβληθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19.00, και στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία του προγράμματος «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών».

Οι προβολές θα ολοκληρωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Ο θερινός μας κινηματογράφος είναι πιστός στο ραντεβού και φέτος με τους σινεφίλ του Δήμου μας. Άλλη μια όμορφη πρωτοβουλία ήρθε να προστεθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης μας κοντά στις άλλες, που οργανώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Δήμος, τα νομικά μας πρόσωπα και οι τοπικοί σύλλογοι.

»Και φέτος, η οθόνη του θερινού μας κινηματογράφου θα βρίσκεται στο άλσος Βαρβαρέσσου για να προβάλλει ταινίες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις λόγω της υγειονομικής κρίσης ο θερινός μας κινηματογράφος χάρη στις ενέργειες του ΚΟΙΠΑΠ και της Κινηματογραφικής Λέσχης της Πεύκης θα δώσει το “παρών”, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας, με ελεύθερη είσοδο, να παρακολουθήσουν επιλεγμένες ελληνικές και ξένες ταινίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet