Τα «Ηράκλεια 2022» συνεχίζονται με το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Τα «Ηράκλεια 2022» συνεχίζονται με το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων

Τα «Ηράκλεια 2022» συνεχίζονται και ολοκληρώνονται με έναν νέο θεσμό που φιλοδοξεί να εδραιωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα του Ηρακλείου Αττικής, το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων.

Ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες, σκηνές και εργαστήρια από δήμους και φορείς της ευρύτερης περιοχής, δίνουν ραντεβού από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στη σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να ανεβάσουν πρωτότυπες παραγωγές ή μεταφορές γνωστών θεατρικών παραστάσεων.

Το Φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Φυσικά, η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν για όλους.

Αυλαία με τη Θεατρική Σκηνή «Βάσω Παπαθεοδώρου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, με τις «Αυταπάτες», τρία μονόπρακτα σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Μπελίτση από «Ο άλλος γιός» του Λουίτζι Πιραντέλλο και «Ο Άνεργος» και «Η πάλη» του Γιώργου Σκούρτη.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης: η Θεατρική Ομάδα Δήμου Χαλανδρίου, η Θεατρική Ομάδα Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος, ο Σύνδεσμος Κεντρικιάδων Κωνσταντινούπολης, το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων και Νέων Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πεντέλης και η Θεατρική Σκηνή «Ελευθερίας Πράξεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet