Τη Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ συγχαίρει η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ
Πολιτισμός

Τη Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ συγχαίρει η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ

Τη Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συγχαίρει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου, Άννα Ασπραδάκη, για τη συννετοχή της στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών & Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα η κ. Α. Ασπραδάκη σημειώνει:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω θερμά συγχαρητήρια στη μικτή χορωδία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη συμμετοχή της στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών & Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ένα Φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που στηρίζει τα παρακάτω σωματεία: “Κιβωτός του Κόσμου”, “Let’s Pap”, “Άγγελοι Γης” και “Δώσε Ζωή” και μας έκανε υπερήφανους με τη συμμετοχή της.

»Στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών η χορωδία συμμετείχε με το εξής ρεπερτόριο: «Εσπερινός» (L.V. Beethoven), «Απόψε μελαγχόλησα» (Μ. Σουγιούλ), «Το καράβι» (παραδοσιακό Κεφαλλονιάς) και το «Con te Partiro». Τέτοιες πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν την ποιότητα πολιτισμού στον Δήμο μας και οφείλουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε τέτοια κίνηση. Εύχομαι από καρδιάς πάντα επιτυχίες και διακρίσεις για την πόλη μας! Πολλά συγχαρητήρια και στη μαέστρο Ελευθερία Βούλγαρη και σε όλους τους χορωδούς του ΠΕΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet