Τις επιδόσεις μαθητών του Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρακολούθησε η Μ. Πατούλη
Πολιτισμός

Τις επιδόσεις μαθητών του Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρακολούθησε η Μ. Πατούλη

Κοντά στους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που «ξεδίπλωσαν» τις μουσικές ικανότητές τους το βράδυ της Κυριακής 13 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, στο πλαίσιο των εξετάσεων που έδωσαν με την ολοκλήρωση της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς, βρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του νομικού προσώπου «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη απόλαυσε, μαζί με πλήθος συνδημοτών της, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι μαθητές, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που έκαναν όλο τον χρόνο, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους. Η πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΠ έδωσε τα συγχαρητήριά της στα παιδιά, για την εξαιρετική παρουσία τους, καθώς και στους μουσικούς παιδαγωγούς τους για τη σημαντική δουλειά που κάνουν στο Δημοτικό Ωδείο, σχολιάζοντας:

«Πάντα συγκινούμαι όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά και πολύ περισσότερο όταν έχω την ευκαιρία να καμαρώνω την πρόοδο των παιδιών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Απόψε απολαύσαμε μια πολύ όμορφη μουσική παρουσίαση, χάρη στη σκληρή δουλειά των καθηγητών του Ωδείου μας και τη συνέπεια των σπουδαστών του.

»Είμαι διπλά υπερήφανη, καθώς θεωρώ ότι κατά της διάρκεια της θητείας μας στο ΠΕΑΠ καταφέραμε και βάλαμε γερές βάσεις προκειμένου να φθάσουμε σήμερα σε αυτό το υψηλό επίπεδο μουσικής Παιδείας στον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet