Οι «Ευμενίδες» στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Οι «Ευμενίδες» στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Η τραγωδία «Ευμενίδες», από την τριλογία Ορέστεια του Αισχύλου, θα παρουσιαστεί από τη Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 21:00, στο Αμαλίειο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), στο πλαίσιο διεξαγωγής του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, μετά από πρωτοβουλία της εντεταλμένης συμβούλου Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

«Ευμενίδες» στο Φεστιβάλ Δήμου ΑμαρουσίουΌπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «συνεχίζοντας το οδοιπορικό στον Πολιτισμό ο αρμόδιος Τομέας Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο των συντελεστών της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να αναδείξουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους σε ένα διαχρονικό πολιτιστικό θεσμό όπως το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου».

Στο πλαίσιο διαδημοτικών συνεργασιών η κα Μ. Πατούλη σημειώνει ότι: «Το θέατρο μπορεί να φέρει κοντά τις κοινωνίες, μπορεί να μεταδώσει υψηλά ιδανικά στους θεατές και να σφυρηλατήσει υγιή πρότυπα πολιτιστικών αντανακλαστικών, σε μια προσπάθεια ανταλλαγής πολιτιστικής ύλης μέσα από μια οραματική αυτοδιοικητική στρατηγική».

Είσοδος ελεύθερη. Πρόσκληση για την παράσταση «Ευμενίδες»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet