Απολογισμός έργου & μία… υπόσχεση από τον Πολυχώρο «Δαγκλή 16»
Πολιτισμός

Απολογισμός έργου & μία… υπόσχεση από τον Πολυχώρο «Δαγκλή 16»

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων παραδοσιακών χορών, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, έκλεισε άλλη μια περίοδος για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα στον Πολυχώρο «Δαγκλή 16», στην Πεύκη. Είχε προηγηθεί το τέλος των κινηματογραφικών προβολών στο πλαίσιο της σειράς «Η ταινία των εφτάμισι» την Κυριακή 29 Μαΐου.

Στην ημερολογιακά λειψή φετινή περίοδο για τον Πολυχώρο, καθώς αυτή ξεκίνησε, λόγω μετακόμισης, τον Φεβρουάριου 2016, η διαχειριστική ομάδα του «πρόλαβε» να πραγματοποιήσει:

  • Δεκατρείς προβολές κινηματογραφικών ταινιών (στα γραφεία του Πολυχώρου).
  • Τέσσερις πολιτιστικές εκδηλώσεις: δύο στα γραφεία του Πολυχώρου, μία στη δημοτική αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (αφιέρωμα στον Μανόλη Αναγνωστάκη), και μία στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (θεατρική παράσταση «Σοπενχάουερ» με τον Θεοδόση Πελεγρίνη, σε συνεργασία με το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης).
  • Εικοσιπέντε μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών (στα γραφεία του Πολυχώρου).

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις παραπάνω εκδηλώσεις πιστοποιώντας με την παρουσία του, όπως αναφέρει η διαχειριστική ομάδα του Πολυχώρου «Δαγκλή 16», «την ανάγκη των συμπολιτών μας για συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα».

Αυτός είναι ο απολογισμός του Πολυχώρου για την περίοδο που έληξε.

Απευθυνόμενοι τώρα στους Λυκοβρυσιώτες και Πευκιώτες συνδημότες τους, τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας σημειώνουν:

«Υποσχόμαστε με τη νέα περίοδο 2016-2017, όχι μόνο να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας στους παραπάνω τομείς, αλλά και να την εμπλουτίσουμε με νέους. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και τη δική σας συμβολή. Εκτός από την παρουσία σας στις εκδηλώσεις, θέλουμε και την ενεργό συμμετοχή σας στην παραγωγή ιδεών, στους σχεδιασμούς και στις αποφάσεις μας για την πολιτιστική μας παραγωγή. Κάθε σκέψη, κάθε ιδέα ατομική μπορεί να είναι χρήσιμη στην ομάδα και να συμβάλλει στο αιτούμενο: την παραγωγή πολιτισμού “από τα κάτω”.

»Ραντεβού, λοιπόν, το φθινόπωρο, να είμαστε όλοι καλά, με ελπίδες για ένα καλό καλοκαίρι και ένα πιο ήρεμο πολιτικά και κοινωνικά τοπίο στον Δήμο μας, την πατρίδα μας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet