Αrtemis Fight Night στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου στις 21/7
Αθλητισμός

Αrtemis Fight Night στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου στις 21/7

Το Αrtemis Fight Night έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να καθηλώσει τους θεατές, σε ένα fight show γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις, στο Αίθριο θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), στο Μαρούσι, στις 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30.

Οι διοργανωτές σημειώνουν πως το Artemis Fight Night πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στο Μαρούσι (SKATE PARK) στις 25 Ιουλίου 2020, με τη συμμετοχή κάποιων εκ των καλυτέρων αθλητών σχολών της πόλης, αλλά και της Ελλάδας σε αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας.

Φέτος, το Artemis Fight Night ΙΙ, τείνει να γίνει θεσμός, με τη συμμετοχή αθλητών όχι μόνο από το Μαρούσι και την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Δέκα τέσσερις αγώνες, με τέσσερα pre-fights και 10 αγώνες στη main card αναμένεται να συναρπάσουν το κοινό.

Διοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και ο Όμιλος Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη. Υποστηρικτές είναι επίσης οι παγκόσμιες ομοσπονδίες WKU και ISKA με τους κανονισμούς των οποίων θα διεξαχθούν οι αγώνες, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ). Η ISKA μάλιστα ηγείται κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων όπως το Glory, Bellator, K1, Oktagon.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσκληση στο τηλ: 210 8056314 ή στο email: [email protected].

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, βάσει πρωτοκόλλων για την προστασία από την Covid-19.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet