Βραβεύσεις αθλητών του Α.Σ. Εκπ/ρίων ΔΟΥΚΑ
Αθλητισμός

Βραβεύσεις αθλητών του Α.Σ. Εκπ/ρίων ΔΟΥΚΑ

Στη γιορτινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτήριων ΔΟΥΚΑ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια του ΑΣΕΔ, εκπροσώπους της Πολιτείας, των ομοσπονδιών και πολλών φίλων του αθλητισμού.

Ανοίγοντας την αυλαία της εκδήλωσης, ο δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές και τις ομάδες για τις περσινές τους επιτυχίες και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για ευόδωση των στόχων τους τη νέα χρονιά. «Η παρουσία του Συλλόγου σας στις τάξεις του Αμαρουσίου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΕΔ, εξήρε την επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου, που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια από την ίδρυσή του και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

Ακολούθησαν οι απονομές και βραβεύσεις των αθλητών και των ομάδων, καθώς και ευχαριστίες σε όλους όσοι προσφέρουν και καταβάλλουν προσπάθειες με αφοσίωση και συνέπεια για την ανάπτυξη του ΑΣΕΔ. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις επιτυχίες της ομάδας Χάντμπολ Παίδων (Πρωταθλήτρια Ελλάδος), Χάντμπολ Ανδρών (3η θέση, Α1), Ομάδα Μπάσκετ Παίδων (2η Πανελλήνια θέση), των ομάδων Εφήβων και Ανδρών Ποδοσφαίρου Σάλας (3η θέση στο Πρωτάθλημα και 2η θέση στην Α’ Εθνική, 3η Θέση στο Κύπελλο Ελλάδας) και στην ομάδα Γενικής Γυμναστικής (Αργυρό Μετάλλιο στο 2o Cosmogym Festival ). Επίσης στους αθλητές Μπάντμιντον, Στίβου και Καράτε, με πανελλήνια μετάλλια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet