Για τα ζητήματα που απασχολούν τη Νίκη Αμαρουσίου ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Για τα ζητήματα που απασχολούν τη Νίκη Αμαρουσίου ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Αμαρουσίου, Αντώνη Τσέκενη, παρουσία και του αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη διαδικτυακή συνάντηση ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις νεότερες ανάγκες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Αθλητικού Σωματείου, είτε αφορούν σε θέματα υποδομών, είτε σε λειτουργικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα έγινε αναφορά σε θέματα:

  • Σεμινάρια εκπαίδευσης μέσω του Ερυθρού Σταυρού για το αθλητικό προσωπικό του Συλλόγου.
  • Επίβλεψη / φύλαξη.
  • Καθαριότητα.
  • Συντήρηση εγκαταστάσεων,

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή, από την πλευρά του Σωματείου διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία που διέπει αμφότερες τις δύο πλευρές, καθώς και η αναγνώριση της διαρκούς στήριξης από την πλευρά της διοίκησης στους αθλητικούς φορείς της πόλης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, δήλωσε: 

«Τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας αποτελούν ισχυρούς πυρήνες σωματικής και πνευματικής υγείας για τα παιδιά της Μαρουσιώτικης κοινωνίας. Εμείς βρισκόμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε την αθλητική παιδεία, η οποία αποτελεί διαχρονικό δομικό στοιχείο του ανθρώπινου πολιτισμού. Έχουμε γνώσει των αναγκών που χρήζουν οι αθλητικές μας υποδομές και βρισκόμαστε σε εξέλιξη όλων αυτών, στο πλαίσιο πάντα του δυνατού. Ήδη οι τεχνικές μας υπηρεσίες ολοκλήρωσαν τη διαδικασία της πιστοποίησης μπασκετών, προκειμένου οι αθλητικές δραστηριότητες να γίνονται με ασφάλεια».

Η διαδικτυακή συνάντηση διεξήχθη, ακόμη, παρουσία του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μιχάλη Παπαδόπουλου και της συμβούλου του δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού, Μάχης Νικολαράκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet