Γιορτή ελεύθερης-ρυθμικής γυμναστικής παιδιών στο γήπεδο «Σπύρος Λούης», στο Μαρούσι
Αθλητισμός

Γιορτή ελεύθερης-ρυθμικής γυμναστικής παιδιών στο γήπεδο «Σπύρος Λούης», στο Μαρούσι

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα έλαβε χώρα η γιορτή ελεύθερης-ρυθμικής γυμναστικής παιδιών στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γήπεδο «Σπύρος Λούης», στο κέντρο του Αμαρουσίου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Οι γυμναστικές επιδείξεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), κατόπιν ολοκλήρωσης της ακαδημαϊκής-αθλητικής χρονιάς 2022-23.

Οι επιδείξεις περιλάμβαναν 20 προγράμματα, γυμναστικής για νήπια και ρυθμικής γυμναστικής στις κατηγορίες νήπια και Δημοτικά αντίστοιχα. Οι μικροί αθλητές/τριες ακολούθησαν τα προγράμματά τους με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής Λίζα Λούκου, Έρικα Μαστόρου και Άντρια Χριστοδουλίδη, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Ιωάννα Μαρτάκη. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλησπέρισε το κοινό, αναφέρθηκε στο μεγάλο αριθμό παιδιών που παίρνουν μέρος στη ρυθμική – γυμναστική και αφιέρωσε ένα μεγάλο χειροκρότημα στους μικρούς πρωταγωνιστές και τις δασκάλες τους.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, ευχαρίστησε τη διεύθυνση αθλητισμού & πολιτισμού  που συνδράμουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι αθλητισμός και πολιτισμός κατέχουν θέση «πολύ ψηλά» στο Μαρούσι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας και μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΑ Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη και  ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet