Δήμαρχος Αμαρουσίου: Η αθλητική κοινότητα της πόλης μεγαλώνει και πρέπει να την υποστηρίξουμε
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Δήμαρχος Αμαρουσίου: Η αθλητική κοινότητα της πόλης μεγαλώνει και πρέπει να την υποστηρίξουμε

Συνάντηση με τον πρόεδρο, Νίκο Σκιαδά και τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004», την ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη , τον γενικό αρχηγό και δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Μπούρα και τον γενικό γραμματέα, Βαγγέλη Ρασιά είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και για τις ανάγκες του σε νέους χώρους άθλησης, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων, κυρίως για τα αθλήματα σόφτμπολ και μπέιζμπολ.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Σπουδαίοι αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη, κοσμούν τα αθλητικά σωματεία του Αμαρουσίου. Οφείλουμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία και το ήθος τους στα παιδιά μας.

»Το Μαρούσι, η πόλη των νεότερων Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει να αποκτήσει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν τη συνεχή ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και θα φιλοξενήσουν υπερτοπικές αθλητικές εκδηλώσεις. Για το 2020 έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση κατάλληλων χώρων για την κατασκευή τουλάχιστον δύο νέων γηπέδων. Η αθλητική κοινότητα του Αμαρουσίου συνεχώς μεγαλώνει και πρέπει να ικανοποιήσουμε αυτή τη θετική εξέλιξη». 

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Γιάννης Νικολαράκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet