Διακρίσεις αθλητών πινγκ πονγκ του Τμήματος Αθλητισμού
Αθλητισμός

Διακρίσεις αθλητών πινγκ πονγκ του Τμήματος Αθλητισμού

Με 10 μέλη από τα προγράμματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου εκπροσωπήθηκε το Μαρούσι στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Ξυλόκαστρο με τη συμμετοχή 145 αθλητών από όλη τη χώρα. Οι αθλητές του Αμαρουσίου διακρίθηκαν στη διοργάνωση κερδίζοντας συνολικά τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

Στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξάρτητων (εκτός συλλόγων) αθλητών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, τους Μαρουσιώτες αθλητές που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, συνόδευσε ο προπονητής τους Χρήστος Λεγάντης.

Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν ο Παναγιώτης Φωτάκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία αθλητών ηλικίας 18-39 ετών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και ο Γρηγόρης Σταματιάδης που κατέλαβε την τρίτη θέση αγωνιζόμενος στην ίδια κατηγορία.

Στην κατηγορία αθλητών ηλικίας 50-59 ετών ο Μαρουσιώτης Γιώργος Βάγιας κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την ευκαιρία της συμμετοχής και της διάκρισης των αθλητών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης τους συνεχάρη για την επιτυχία τους στη διοργάνωση αποδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία το υψηλό επίπεδο των αθλητικών προγραμμάτων που υλοποιούνται στον Δήμο Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet