Δ. Αποστολόπουλος: «Χωρίς άγχος» η Νίκη στο ματς με τον Έσπερο
Αθλητισμός

Δ. Αποστολόπουλος: «Χωρίς άγχος» η Νίκη στο ματς με τον Έσπερο

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου την περασμένη αγωνιστική, η ανεβασμένη Νίκη Αμαρουσίου δοκιμάζεται την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015, στις 17:00, στην έδρα του πρωτοπόρου Έσπερου ΑΟΠΑ.

Η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής 1ης Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, με τον Γιώργο Κωλέτση και τους παίκτες του να γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι στην καλύτερη μέχρι στιγμής (βάσει αποτελεσμάτων) ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά να είναι έτοιμοι (πνευματικά και σωματικά) να τα δώσουν όλα και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Για το σπουδαίο ματς με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, μίλησε ο (Πατρινός στην καταγωγή) Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο οποίος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Αμαρουσίου τόνισε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, λέγοντας «Είναι πολύ δύσκολο και άκρως σημαντικό ματς για αμφότερες τις ομάδες. Και για τον Έσπερο, αλλά -θεωρώ- κυρίως για εμάς, διότι θέλουμε να παραμείνουμε σε απόσταση “αναπνοής” από τις θέσεις της ανόδου και παράλληλα να “αμβλύνουμε” την απόσταση από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται ο Έσπερος.

Αντιμετωπίζουμε μία ισχυρή ομάδα, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ βασικό της στοιχείο είναι ο γρήγορος ρυθμός. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αφομοιώσει -αν όχι απόλυτα, σε πολύ μεγάλο βαθμό- τα στοιχεία και τον τρόπο παιχνιδιού του καινούριου μας προπονητή, κάτι που αποτυπώνεται πλέον και στο παρκέ, όπως φάνηκε την περασμένη αγωνιστική… Προερχόμαστε από εμφατική νίκη με εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, δείγμα της αγωνιστικής μας ανόδου, ωστόσο έχουμε περιθώρια βελτίωσης και έχω την πεποίθηση ότι αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Μελετήσαμε αρκετά τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα και να εκμεταλλευτούμε τις -όποιες- αδυναμίες του Έσπερου… Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος ώστε να βγάλουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Άλλωστε, απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα η απόδοσή μας θα πρέπει να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Περιμένω ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πιστεύω ότι νικητής θα αναδειχθεί όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος μέχρι και το τελευταίο… δευτερόλεπτο!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet