Επίσκεψη δημάρχου Αμαρουσίου σε Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη και Κλειστό της  Κοκκινιάς
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Επίσκεψη δημάρχου Αμαρουσίου σε Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη και Κλειστό της Κοκκινιάς

Επίσκεψη στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρου Λούη» και το Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννη Νικολαράκου και υπηρεσιακών παραγόντων, στο πλαίσιο καταγραφής αναγκών και ανάδειξης των πολιτιστικών και αθλητικών χώρων του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των επισκέψεών του δήλωσε:

«Η πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά του Αμαρουσίου είναι πολύ ισχυρή και έρχεται από την αρχαία εποχή. Οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε, να την αναδείξουμε και να την εμπλουτίσουμε. Σχεδιάζουμε νέες υποδομές και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και νέες καινοτόμες δράσεις εξωστρέφειας που θα αναζωογονήσουν την πολιτιστική και αθλητική ταυτότητα του Αμαρουσίου.

»Παράλληλα συντηρούμε και ανακαινίζουμε τις υπάρχουσες υποδομές, προκειμένου οι εν εξελίξει δραστηριότητες να εκτελούνται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ποιότητας και ασφάλειας. Οι επισκέψεις μας θα συνεχιστούν σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους, για καταγραφή όλων των αναγκών. Είναι μία διαρκής διαδικασία και πάντα σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και πολίτες, θα εργαζόμαστε για να πετυχαίνουμε το μέγιστο για το Μαρούσι που αγαπούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet