Επιδείξεις ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής
Αθλητισμός

Επιδείξεις ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής

Με δύο ξεχωριστές γιορτές ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής των παιδιών των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή συνολικά περισσότερων από 300 αθλητών, έκλεισε ο κύκλος των μαθημάτων για τη φετινή χρονιά στο κατάμεστο από γονείς και θεατές κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Την εμφάνιση των παιδιών χειροκρότησε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε κοντά τους συγχαίροντάς τα για την πρόοδό τους.

Στην πρώτη γιορτή συμμετείχαν περισσότερα από 300 προνήπια, νήπια, και μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου που γνώρισαν την αποθέωση από τους συγκεντρωθέντες. Αντίστοιχα, καταχειροκροτήθηκαν για τις εμφανίσεις τους και τα μεγαλύτερα παιδιά από τις τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου που εξίσου ξεπερνούσαν σε αριθμό τα 300.

Τα παιδιά παρουσίασαν προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής με κορίνες, κορδέλες, σχοινάκια, και μπάλες, ακροβατικής και χορευτικής γυμναστικής, και τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά παρουσίασαν ασκήσεις μουσικοκινητικής αγωγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά και τους δασκάλους τους για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, και απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους γονείς, δήλωσε: «Ως διοίκηση σας είχαμε υποσχεθεί ότι ο αθλητισμός αποτελεί για μας προτεραιότητα. Και το αποδείξαμε συνεχίζοντας να προσφέρουμε στα παιδιά μας αθλητικά προγράμματα ποιότητας υπό συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας και όταν σε άλλους δήμους τμήματα καταργούνται και υπηρεσίες συρρικνώνονται. Δέσμευσή μας για τα επόμενα χρόνια είναι ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε ραντεβού στο «Σπύρος Λούης» για να θαυμάζουμε τις προσπάθειες των παιδιών μας πλέον σε έναν ανανεωμένο σύγχρονο αθλητικό χώρο όπως αρμόζει στην πόλη μας μετά την σχεδιαζόμενη ανακατασκευή του ιστορικού μας γυμναστηρίου».

Τα παιδιά των προγραμμάτων ελεύθερης και ρυθμικής γυμναστικής του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου προπονούν οι καθηγητές: Άννα Σιαμούτα, Μαρία Παπαδάκη, Σούλα Τσιπολίτου, Όλγα Φλίγκου, Μαρία Κουρσιούνη και Ιωάννα Μαρτάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Καρλαύτης.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί, μέσα από την ανακοίνωση του Δήμου, θερμά το δημοτικό ασθενοφόρο και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου, εθελοντή ιατρό Παναγιώτη Χελά, για την παρουσία και ετοιμότητά τους σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει στην εταιρεία Thousand Flavours και τον αθλητικό σύλλογο «Σπύρος Λούης» για την ευγενική παραχώρηση καθισμάτων και στρωμάτων, αντίστοιχα, για την πραγματοποίηση της γιορτής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet