Θ. Αμπατζόγλου: Ο Δήμος Αμαρουσίου θα σταθεί αρωγός στην αναζωογόνηση του ΟΑΚΑ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Ο Δήμος Αμαρουσίου θα σταθεί αρωγός στην αναζωογόνηση του ΟΑΚΑ

Στην εποικοδομητική στάση του Δήμου Αμαρουσίου απέναντι στην πρόταση για τον εκσυγχρονισμό του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του Δ.Σ. ΟΑΚΑ Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην εκδήλωση παρουσίασης του master plan ανάπλασης του ΟΑΚΑ, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Αμπατζόγλου, καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό και τους παριστάμενους της εκδήλωσης, στο ΟΑΚΑ, που φιλοξένησε με επιτυχία τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, θύμισε πρωτίστως τους άρρηκτους ιστορικούς δεσμούς της πόλης με τις έννοιες του Ολυμπισμού, δεδομένου ότι στο αρχαίο Άθμονον (νυν Μαρούσι) ελάμβαναν χώρα οι περιφερειακοί ολυμπιακοί αγώνες, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει το τοπόσημο του ΟΑΚΑ, καθώς θυμίζει σε όλους πως οι μεγάλοι στόχοι επιτυγχάνονται όταν όλοι ενώνονται για τον κοινό σκοπό.

Τέλος, ο κ. Αμπατζόγλου τόνισε πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια που αφορά στην αναζωογόνηση του ΟΑΚΑ, συνεπώς, αφού ενημερωθεί για την πρόταση ανάπλασης, θα έχει λόγο και θα συμβάλλει, με δημιουργικό διάλογο, για τον χώρο που αποτελεί στολίδι του Αμαρουσίου και φιλοδοξεί να μετατραπεί σε Αθλητικό Αστικό Πάρκο της Αττικής και όλης της Ελλάδος.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης και με την ιδιότητα του μέλους Δ.Σ. ΟΑΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet