Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι πρέπει να γίνει περισσότερο φιλικό στον αθλητισμό
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι πρέπει να γίνει περισσότερο φιλικό στον αθλητισμό

Με τον πρόεδρο, Δημήτρη Λέμη και τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου συναντήθηκαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννη, Νικολαράκος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρεση χώρων στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων του A.O. Παραδείσου, καθώς και ανάγκες για επισκευές και ανακαινίσεις στο κλειστό του Αγ. Θωμά και σε κάποιους χώρους που φιλοξενείται ο Όμιλος.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον Αθλητισμό γιατί αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη δημιουργική διέξοδο για τους νέους της πόλης μας. Η αλήθεια είναι ότι οι υφιστάμενοι αθλητικοί χώροι δεν επαρκούν και αυτό όχι μόνο γιατί το Μαρούσι χτίστηκε χωρίς τις απαραίτητες πολεοδομικές προβλέψεις, αλλά και γιατί λόγω της μεγάλης επιχειρηματικής δραστηριότητας προσελκύει διαρκώς νέους ανθρώπους που δημιουργούν νέες οικογένειες.

»Πρέπει, συνεπώς, να μετασχηματίσουμε το Μαρούσι σε έναν τόπο που να προσφέρει κατάλληλες αθλητικές υπηρεσίες σε νέους όλων των ηλικιών, αλλά και μαζικού αθλητισμού. Συνεχίζουμε τάχιστα με τον σχεδιασμό μας, που απαιτεί τουλάχιστον δύο νέα γήπεδα, εξυπηρετώντας τα αθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ και άλλες συναφείς δραστηριότητες.

»Επιπλέον, αναζητούμε χώρους που θα μας επιτρέψουν να χτίσουμε μεγαλύτερες υποδομές και να καλύψουμε όσο το δυνατό περισσότερες γειτονιές. Όσο αφορά τον Παράδεισο Αμαρουσίου, έναν ιστορικό Όμιλο με μεγάλη προσφορά στην πόλη μας και στην υγιή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας, θα ενεργήσουμε άμεσα στην αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων που χρονίζουν και στην καλύτερη διευθέτηση των αθλητικών αναγκών στέγασης υφιστάμενων και νέων δραστηριοτήτων».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου -με την ιδιότητά τους ως μέλη του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου- Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη και Φανή Λέκκα και τα μέλη του Ομίλου Γεώργιος Γκαραβέλης, Χρήστος Ματζώρος και Παναγιώτης Χελιώτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet