«Κάτοικος» Αμαρουσίου παραμένει ο Γιάννης Μολφέτας
Αθλητισμός

«Κάτοικος» Αμαρουσίου παραμένει ο Γιάννης Μολφέτας

Ο ΑΣΕ Δούκα συνεχίζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα περίοδο και ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μολφέτα.

Ο δυναμικός 24χρονος small  forward, ύψους 1,96μ., υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και για δεύτερη περίοδο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «μπλε».

Ο Πατρινός άσσος αγωνίστηκε πέρσι (2015-16) και στα 28 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και συνέφερε σημαντικά στην εξαιρετική πορεία του ΑΣΕΔ έχοντας κατά μέσο όρο 6,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Ο Γιάννης Μολφέτας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στο «Δαΐς» και δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Δούκα και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους του Συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη χρονιά. Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο και υγιές σωματείο και είναι ευτύχημα για κάθε παίκτη να είναι μέλος του.

Φέτος έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ μας, οπότε θεωρώ ότι ανεβαίνουν και οι φιλοδοξίες μας. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μέσω της σκληρής δουλειάς, μαζί με τους προπονητές μας, να δικαιώσουμε τη διοίκηση για τις προσπάθειές της». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet