Με το Δ.Σ. του Α.Ο. Παραδείσου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Με το Δ.Σ. του Α.Ο. Παραδείσου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Ζητήματα που αφορούν την καλύτερη υποστήριξη των αθλητικών τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου συζήτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον πρόεδρο Δημήτριο Λέμη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που τον επισκέφθηκαν στο δημαρχείο, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένας Χαλιώτη.

Ο κ. Πατούλης άκουσε τα ζητήματα που του εξέθεσαν τα μέλη του Δ.Σ., που μεταξύ άλλων σχετίζονται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, με την εξεύρεση γηπέδου για τις προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου, την παραχώρηση περισσότερων ωρών στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» για τις προπονήσεις του τμήματος Χαντ –Μπολ, αλλά και την εξεύρεση ενός χώρου για τη συστέγαση όλων των τμημάτων του Α.Ο. Παραδείσου, ήτοι Σκοποβολής, Ξιφασκίας, Τοξοβολίας, Πινγκ- Πονκγ κ.ά.

Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «υποσχέθηκε στους παριστάμενους ότι σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μαρούσι και τους διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματά τους θα εξετασθούν προκειμένου να δοθούν λύσεις, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη και εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το έργο που παράγει ο Α.Ο. Παραδείσου και για την προσφορά  του στη νέα γενιά».

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Ο. Παραδείσου παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Μήτρου -υπεύθυνος χαντ-μπολ, Νίκος Καράκος – υπεύθυνος ποδοσφαίρου, Χρήστος Μαντζώρης – υπεύθυνος ποδοσφαίρου και η Ελένη Κόττου – υπεύθυνη ξιφασκίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet