Μινώταυρος – ΑΣΕΔ 7-11 στην αυλαία της κανονικής περιόδου ποδοσφαίρου σάλας
Αθλητισμός

Μινώταυρος – ΑΣΕΔ 7-11 στην αυλαία της κανονικής περιόδου ποδοσφαίρου σάλας

Σε ένα «χορταστικό» ματς, η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα έφυγε με το διπλό από τον Ταύρο, κερδίζοντας τον τοπικό Μινώταυρο με σκορ 7-11 (ημίχρονο 5-6), στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 11/03.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «μπλε» έφτασαν τους 55 βαθμούς, σημειώνοντας συνολικά 18 νίκες – 1 ισοπαλία – 1 ήττα και πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στην φάση τωνplay off που ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο (ΑΣΕΔ – Ερμής Ζωγράφου, Σάββατο 18/03 και ώρα 14:00, στο Δαΐς).

Ο ΑΣΕΔ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, επιτυχία που του επιτρέπει το bonus του πλεονεκτήματος έδρας σε όλη την φάση των play off, στην οποία συμμετέχουν οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (1-8, 2-7, 3-6, 4-5).

ΑΣΕ Δούκα (Γιάννης Μοστριός): Ζυγουράκης, Σιούτης, Κωνσταντίνου, Gomes Medeiros Petterson, Σταυρακόπουλος, Μικέλης, Κονδυλάτος, Neutzling Ferreira Douglas, Πομώνης, Κάρμης, Μάλοβιτς, Καραβίδας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet