Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο 16ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου
Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο 16ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου

Με ενθουσιασμό τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετέχουν στο 16ο Αθλητικό και Πολιτιστικό Camp Δήμου Αμαρουσίου της πρώτης περιόδου, υποδέχθηκαν τον δήμαρχο, Γιώργο Πατούλη, που τα επισκέφθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο για να τους δώσει τις θερμές ευχές του για ένα γόνιμο και ευχάριστο καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος κ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελο Κάββαλο, και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νικόλαο Πέππα, συνεχάρη τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, το προσωπικό και τους καθηγητές για την άψογη προετοιμασία και διεξαγωγή του Camp και ευχαρίστησε τους γονείς που αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη για τα παιδιά τους τα προγράμματα και τις δράσεις του Αθλητικού Κέντρου.

Στις συνομιλίες που είχε με τα παιδιά σε ατμόσφαιρα χαράς, τους ευχήθηκε η συμμετοχή τους στο Camp να είναι μία δημιουργική και ευχάριστη περίοδος με νέες εμπειρίες και γνώσεις και τους ανέφερε ότι το φετινό camp που για δεύτερη χρονιά είναι εμπλουτισμένο και με δράσεις πολιτισμού, επιφυλάσσει πρωτοποριακές και μοναδικές εκπλήξεις.

«Σταθερά είμαστε κοντά στα παιδιά της πόλης μας και υποστηρίζουμε έμπρακτα την εργαζόμενη μητέρα, την κάθε οικογένεια, μέσα από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με ειδική μέριμνα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» δήλωσε ο κ. Πατούλης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τα παιδιά.

Μέσα από ένα σχεδιασμένο επιστημονικά πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και δασκάλων και μέσα σ΄ ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις όπως: το θεατρικό παιχνίδι, το σκάκι, την τέχνη της φωτογραφίας, τη μουσική προπαιδεία, τη ρυθμική γυμναστική, τους παραδοσιακούςχορούς, την παιδική zumba, την κολύμβηση, το τένις, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, κ.ά., μαθαίνοντας να αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό, καθώς και τις αρχές και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους.

Το 16ο Αθλητικό και Πολιτιστικό Camp θα συνεχισθεί ως εξής:

  • Β΄ περίοδος: 2/7 – 13/7
  • Γ΄ περίοδος: 16/7 – 27/7.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου καλώντας τους αριθμούς τηλεφώνου 210 6107650, 651.

Χορηγός του 16ου Αθλητικού και Πολιτιστικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου είναι το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet