Παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν παιδιά από το πρόγραμμα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν παιδιά από το πρόγραμμα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Περισσότερα από 170 παιδιά από τα Δημοτικά και Γυμνάσια της πόλης του Αμαρουσίου παρουσίασαν με επιδεξιότητα παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας στο κατάμεστο από θεατές Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης, με την ευκαιρία της λήξης του αντίστοιχου προγράμματος για τη φετινή περίοδο.

Τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την Κέρκυρα, τη Νάξο, την Πελοπόννησο, τον Πόντο αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη τα παιδιά που τιμούν μέσα από την προσπάθεια τους την πολιτιστική  μας κληρονομιά, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική παράδοση βρίσκει γόνιμο έδαφος στις νεότερες γενιές και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα προγράμματα πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου. «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη νέα γενιά προσφέροντάς της ακόμη καλύτερες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πέππας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κάββαλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Μαίρη Διακολιού.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο Δήμητρα Γρέλια που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της για τη ασφάλεια των παιδιών κατά την εκδήλωση.                                                  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet