Παραμένουν «κυανέρυθρες» Βερτζάγια και Καλαντζή
Αθλητισμός

Παραμένουν «κυανέρυθρες» Βερτζάγια και Καλαντζή

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Μαριάννα Βερτζάγια και Μαρία Καλαντζή για ακόμη έναν χρόνο.

Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ θεωρούν τις δύο φερέλπιδες αθλήτριες το «μέλλον» της ομάδας, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές τους και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η παραμονή τους στις τάξεις της Νίκης.

Εξάλλου, η Μαριάννα Βερτζάγια (20χρ., κεντρική), τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε υψηλό χρόνο συμμετοχής και καθοριστική συμβολή στην πορεία των «κυανέρυθρων», δίνοντας τα διαπιστευτήριά της, ενώ η Μαρία Καλαντζή (21χρ., πασαδόρος) όποτε χρειάστηκε έδειξε το ταλέντο της και δίπλα στην Κατερίνα Πετρουλάκη συνέλεξε πολύτιμες παραστάσεις για τη συνέχεια.

Οι δύο ταλαντούχες παίκτριες της Νίκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.nikiamarousiou.gr για την ανανέωση της συνεργασίας τους, εξέφρασαν τη χαρά για την παραμονή τους στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου.

Μαριάννα Βερτζάγια: «Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που η διοίκηση και ο προπονητής μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και θα βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Νίκη Αμαρουσίου. Φέτος, οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και ελπίζουμε να στεφθούν με επιτυχία. Από τη μεριά μου, εύχομαι υγεία και μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!».

Μαρία Καλαντζή: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που θα παραμείνω για ακόμη μία σεζόν στη Νίκη Αμαρουσίου, την ομάδα που με ανέδειξε και τόσα χρόνια με στηρίζει. Εύχομαι να έχουμε καλό και… επιτυχημένο πρωτάθλημα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet