Πρώτο τζάμπολ στη Β΄ Εθνική για τη Νίκη – Κάλεσμα στους φιλάθλους
Αθλητισμός

Πρώτο τζάμπολ στη Β΄ Εθνική για τη Νίκη – Κάλεσμα στους φιλάθλους

Η μεγάλη ώρα για το πρώτο τζάμπολ της ιστορικότερης περιόδου της Νίκης Αμαρουσίου έφτασε. Η αυλαία της Β΄ Εθνικής ανεβαίνει για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, με την ομάδα του Αμαρουσίου να φιλοξενεί σήμερα, στις 17:00, τον Έσπερο ΑΟΠΑ, στο κλειστό της Κοκκινιάς.

“Οι κυανέρυθροι, έπειτα από μία κοπιαστική προετοιμασία, είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της σκληρής, αλλά και ιδιαίτερα ποιοτικής Β΄ Εθνικής, και να κάνουν ό, τι περνά απ’ το χέρι τους για να αποδείξουν πως… ήρθαν για να μείνουν”, γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Το “οπλοστάσιο” του Γιώργου Κωλέτση θα είναι γεμάτο, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, περιμένοντας από εκείνους να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον περσινό πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αλλά σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση, η Νίκη περιμένει και τη συνδρομή των φίλων της. “Φυσικά, στην ιστορική πρεμιέρα της Νίκης Αμαρουσίου στην Β΄ Εθνική, περιμένουμε τους πιστούς φίλους της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρών και να γίνουν ο ΕΚΤΟΣ παίκτης μας…! Γι΄ αυτό και παίκτες, προπονητές και διοίκηση της Νίκης καλούν τους φιλάθλους μας να δείξουν από το πρώτο παιχνίδι έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη μας ομάδα!”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην “κυανέρυθρη ιστοσελίδα”.

Ο τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, Γιώργος Κωλέτσης, μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος και την ιστορική συμμετοχή της ομάδας στην Β΄ Εθνική, τονίζοντας:

“Δουλέψαμε σκληρά καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, δίνοντας παράλληλα πολύ δυνατά φιλικά, με ισχυρές ομάδες υψηλότερων κατηγοριών και όχι μόνο, ως ΄προσομοίωση΄ και εξοικείωση με το επίπεδο δυσκολίας της Β΄ Εθνικής. Το σημαντικότερο θεωρώ ότι είναι να διασκεδάσουμε και να χαρούμε τη συμμετοχή μας στην κατηγορία, προσπαθώντας φυσικά να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της Β΄ Εθνικής και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, βέβαια, χρειαζόμαστε δίπλα μας όσο ποτέ και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα πρέπει να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη τη Νίκη, στην ιστορικότερη στιγμή της και εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους αποζημιώσουμε!

Η Β΄ Εθνική είναι για όλους μας ένα τεράστιο κίνητρο, μία πολύ όμορφη πρόκληση, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία που θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε! Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στις δυνάμεις μας, έχουμε πολύ καλό υλικό και είμαστε αισιόδοξοι…

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet