Στο 2ο Τουρνουά «Δ. Ασημακόπουλος» ο Λ. Μαγιάκης
Αθλητισμός

Στο 2ο Τουρνουά «Δ. Ασημακόπουλος» ο Λ. Μαγιάκης

Στο 3ο μίνι τουρνουά volley κοριτσιών και basket αγοριών «Δ. Ασημακόπουλος» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου και το αθλητικό Σωματείο «ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» παραβρέθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στο τουρνουά, αλλά και εσάς για το σημαντικό έργο που κάνει το σωματείο σας για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας. Με την παρουσία μου εδώ τιμώ μαζί σας τη μνήμη του Δημήτρη Ασημακόπουλου, στον οποίο αφιερώσατε το τουρνουά. Ο Δ. Ασημακόπουλος ήταν πρωτεργάτης για το volley κοριτσιών του Σωματείου σας και στέλεχος της παράταξής μας» δήλωσε στον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ Αντώνη Τσέκενη και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ενημέρωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον κ. Λ. Μαγιάκη για τις σημαντικές επιτυχίες του Σωματείου και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη συντήρηση και βελτίωση του κλειστού της Κοκκινιάς και αναφέρθηκε στις ελλείψεις των αθλητικών υποδομών ιδιαίτερα σε προπονητήρια και γήπεδο ποδοσφαίρου, ώστε να δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης ακόμα περισσότερο του αθλητισμού στην πόλη του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet