Συνάντηση δήμαρχου Αμαρουσίου με εκπροσώπους αθλητικών ομίλων της πόλης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνάντηση δήμαρχου Αμαρουσίου με εκπροσώπους αθλητικών ομίλων της πόλης

Συναντήσεις πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με εκπροσώπους δύο αθλητικών ομίλων και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Δημήτριο Λέμη και τα μέλη του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και με την πρόεδρο Κάτια Ηλιοπούλου και τα μέλη του Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των δύο ξεχωριστών συναντήσεων, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στα έργα αθλητισμού που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2021, όπου και έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες λύσεις που αφορούν θέματα υποδομών όπως ανακαινίσεις, αναβαθμίσεις  αλλά και στην καλύτερη εκμετάλλευση των αθλητικών χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Τα μέλη των συλλόγων, από την πλευρά τους, παρουσίασαν τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη θετική συνεργασία με τη δ/νση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου, παρόντες ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Νικολαράκος και η αντιδήμαρχος Ισότητας των Φύλων και αντιπρόεδρος του ομίλου, Ελένη Λέκκα. Από την πλευρά του Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και ειδικός γραμματέας του ομίλου, Πέτρος Κόνιαρης και η σύμβουλος επί θεμάτων αθλητισμού του δημάρχου, Μάχη Νικολαράκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet