Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Αγ. Φιλοθέης και το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας» Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Αγ. Φιλοθέης και το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας» Αμαρουσίου

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο Νίκο Αρβανιτάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης και με το Αθλητικό Σωματείο «Οδυσσέας Αμαρουσίου», παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κόνιαρη, του δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης όπως οι κτιριακές εγκαταστάσεις του 8ου Γυμνασίου και του 9ου Λυκείου, η επανέγκριση Ρυμοτομικού Σχεδίου περιοχής «Κτήμα Δηλαβέρη», η ανάγκη για νέα κυκλοφοριακή μελέτη, δημοτική συγκοινωνία, θέματα διαχείρισης δημόσιων ακινήτων και ειδικά ζητήματα καλής λειτουργίας του αθλητικού σωματείου «Οδυσσέας Αμαρουσίου».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Φιλοθέης συζητήσαμε θέματα της περιοχής. Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν νέα συνάντηση εργασίας η οποία και καθορίστηκε με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, δεδομένου ότι είναι απαραίτητη η επικαιροποίησή τους, ιδιαιτέρως όσο αφορά ρυμοτομικά και κυκλοφοριακά ζητήματα. Με τον “Οδυσσέα” Αμαρουσίου αναφερθήκαμε σε θέματα υποδομών και οργάνωσης. Οι συναντήσεις με τους Συλλόγους και τα Σωματεία του Αμαρουσίου είναι ουσιαστικές. Συνεχίζουμε τη διαβούλευση για την αποτελεσματικότερη διευθέτηση των προβλημάτων της πόλης μας».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης η αντιπρόεδρος, Μαρία Βερνάρδου, ο γενικός γραμματέας, Χρήστος Στόκας, το μέλος του Δ.Σ., Ιωάννης Μανιός, καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, Ελπίδα Μυρίδακη-Αντωνοπούλου και ο Άκης Παλιμετακης. Το αθλητικό σωματείο «Οδυσσέας» Αμαρουσίου εκπροσώπησε η πρόεδρος, Κάτια Ηλιοπούλου και ο γενικός γραμματέας, Θωμάς Μπιλορόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet