Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για τον Γ.Σ. Αμαρουσίου πριν το πρώτο τζάμπολ
Αθλητισμός

Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για τον Γ.Σ. Αμαρουσίου πριν το πρώτο τζάμπολ

Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για τον Γ.Σ. Αμαρουσίου, λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ για τη νέα περίοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Ειδικότερα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον 19χρονο αθλητή Παναγιώτη Σπηλιόπουλο.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2000, είναι Μαρουσιώτης και αποτελεί γέννημα θρέμμα του Συλλόγου. Ανδρώθηκε στις ακαδημίες του ΓΣΑ και από πέρσι αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα, όπως αναφέρει ο Σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Παράλληλα, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε την προσθήκη του 18χρονου αθλητή Κωνσταντίνου Κούλιου, που αγωνίζεται στο εφηβικό τμήμα, στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2001 και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη ΦΕΑ, ενώ εδώ και δύο χρόνια φορά τη φανέλα του Γ.Σ. Αμαρουσίου.

«Οι δυο ταλαντούχοι αθλητές αποτελούν επένδυση για το παρόν και το μέλλον» σημειώνει ο σύλλογος και προσθέτει: «Και οι δυο είχαν καθοριστικό ρόλο στην περσινή επάνοδο του εφηβικού στη Β’ Κατηγορία ΕΣΚΑ και φέτος θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας  στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, υπό τις οδηγίες του coach Σκαραφίγκα».

Λίγες ώρες νωρίτερα, η ομάδα του Αμαρουσίου είχε ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Μπακέα, για ένα ακόμη χρόνο και την προσθήκη του Θοδωρή Μπακέα στο φετινό ρόστερ.

Ο Θοδωρής πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου στην Α1. O 19χρονος παίκτης έχει ύψος 1,96 και γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2000 στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νεαρός γκαρντ αναδείχθηκε μέσα από το εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, με την οποία ξεχώρισε και διακρίθηκε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet