Τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς τίμησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς τίμησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην τιμητική εκδήλωση του αθλητικού συλλόγου Στίβου «Girls Team Galanopoulou» που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και τη βράβευση ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού με διεθνή παρουσία, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, τιμώντας τον κορυφαίο προπονητή Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν, επίσης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών, Τέο Λοράντο, η πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου και ο Παραολυμπιονίκης παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης.

«Άνθρωποι όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε μία ολόκληρη εποχή αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τους νέους μας και αποτελεί χρέος μας να τους αναγνωρίζουμε και να τους τιμούμε για την προσφορά τους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, κατά τη βράβευση του διεθνούς φήμης τεχνικού, συγχαίροντας, παράλληλα, και όλους τους υπόλοιπους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

«Για εμάς τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης πρέπει να αποτελεί διαρκή στόχο μας να προσφέρουμε ερεθίσματα και υγιή πρότυπα στη νεολαία μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενσωματώνει στο σύγχρονο τρόπο ζωής την αξία του αθλητισμού, καλλιεργεί την αθλητική παιδεία και αποκρούει φαινόμενα αντιαθλητικά. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Πολιτείας, κοινωνίας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθλητικής οικογένειας είναι επιβεβλημένη» επισήμανε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος Χριστίνα Γαλανοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν, επίσης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ οι νεαροί αθλητές τιμήθηκαν από την πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, για την εθελοντική προσφορά τους μέσω της αθλητικής δραστηριοποίησής τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ο οποίος βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών, Τέο Λοράντο.

Παρόντες την εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet