Τουρνουά τένις ενηλίκων και αθλητών Special Olympics
Αθλητισμός

Τουρνουά τένις ενηλίκων και αθλητών Special Olympics

Με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα αντισφαίρισης για τους ενήλικες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στα τουρνουά που διοργανώθηκαν με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς και τις βραβεύσεις των αθλητών αντισφαίρισης Special Olympics για τις προσπάθειές τους, ολοκληρώθηκε η γιορτή του τένις του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου. Τα συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους νικητές έδωσε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος απένειμε τα διπλώματα και τα μετάλλια.

Τους αγώνες που διεξήχθησαν στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησαν φίλοι του αθλήματος. Με τη λήξη των τουρνουά, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού συνεχάρη τους νικητές όπως και όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους προπονητές και το προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού για τη συμβολή τους στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου.

Αναλυτικά, οι αθλητές των Special Olympics που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και οι διακριθέντες αθλητές ανά κατηγορία, ήταν οι εξής:

Αθλητές των Special Olympics

Βασιλική Κατσούδη, Νικόλαος Αλεξανδρής, Μαρία Ζαχαριουδάκη, Δημήτρης Κονίδης, Κατερίνα Μενύχτα, Γιώργος Δούκογλου, Κωνσταντίνα Βασιλογιάννη, Λουκία Δασκαλάκη, Ηλιάνα Συμεωνίδη, Φανή Γεωργακοπούλου.

Κατηγορία Ανδρών 1ου – 2ου χρόνου

1ος Σπύρος Βάρσος
2ος Κωνσταντίνος Λουκάς
3ος Ιωάννης Κωστάρας
4ος Σεραφείμ Μαρινήτης

Κατηγορία Γυναικών 1ου – 2ου χρόνου

Βίκυ Κουτσοθεοδώρου
Τζίνα Αποστολοπούλου
Αφροδίτη Γιαννατσέλη

Κατηγορία Ανδρών 2ου – 3ου χρόνου

1ος Μάριος Γαπκιάδης
2ος Γιώργος Λαφτσής
3ος Κοσμάς Μέμμος
4ος Βαγγέλης Αθανασόπουλος

Κατηγορία Γυναικών 2ου – 3ου χρόνου

Ντίνα Κοσμίδου
Μαρία Στεφανάτου
Έφη Έξαρχνου
Ολυμπία Κρητικού

Κατηγορία Ανδρών (προχωρημένοι)

1ος Γιώργος Παπαναστασίου
2ος Αθανάσιος Μιχάλης
3ος Νίκος Καρπαθάκης
4ος Χρήστος Καραγκούνης

Κατηγορία Γυναικών (προχωρημένοι)

Ελένη Βλαχοπαναγιώτου
Μόνικα Μόσχα
Μαίρη Εμμανουηλίδου
Ευγενία Κοτσώνη

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής που είχαν αναλάβει την προπόνηση των αθλητών τη χρονιά που πέρασε ήταν οι: Γιώργος Ρήγας, Κωνσταντίνος Τζαφέρος, Μαρία Περαματζή, Βιβή Ιωάννου, Μανώλης Διαμαντής, Ζωή Παπαγεωργάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πόπη Δημάκη, Ιλιάδα Παναγιώτου, Γιάννης Σταυρίδης. Υπεύθυνος των προγραμμάτων τένις του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου είναι ο Κωνσταντίνος Ρουμπής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet