Χρήσιμη… φιλική ήττα από Χολαργό για τη Νίκη
Αθλητισμός

Χρήσιμη… φιλική ήττα από Χολαργό για τη Νίκη

Την αρχή στις ανεπίσημες υποχρεώσεις της έκανε χθες η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας “γνώρισε… χρήσιμη ήττα από τον Χολαργό με 54-66, στο κλειστό της Κοκκινιάς”, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: Η αναμέτρηση ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες μας να “ξεμουδιάσουν” από την εξαντλητική προετοιμασία, όπως και για τον Δημήτρη Γκόφα και τον άμεσο συνεργάτη του, Χριστόφορο Γιατράκο, προκειμένου να βγάλουν τα πρώτα -αλλά όχι και τόσο ασφαλή, λόγω του ότι είναι πολύ νωρίς- συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας μας μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους παίκτες, απέναντι στο νεανικό, σκληροτράχηλο, αλλά και πιο έτοιμο (σ.σ. ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία) σύνολο του Σάββα Κατσούνη.

Πάντως, ο κόουτς Γκόφας διέκρινε ορισμένα θετικά στοιχεία από τους παίκτες του, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο (12-10 υπέρ μας) όταν είχαν περισσότερες ανάσες, τους οποίους ωστόσο περιμένει ακόμη πιο σκληρή δουλειά στη συνέχεια…

Μάλιστα, δεδομένου του προπονητικού χαρακτήρα που είχε η αναμέτρηση, Νίκη και Χολαργός αποφάσισαν να παίξουν και ένα έξτρα πεντάλεπτο, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 54-66 (σ.σ. σκορ 40λεπτου: 47-59).

Το επόμενο φιλικό -εκτός έδρας αυτή τη φορά- για την Νίκη Αμαρουσίου έχει οριστεί για την Κυριακή 7/9, απέναντι στο Κορωπί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet