1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης»: Ο στόχος επετεύχθη!
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης»: Ο στόχος επετεύχθη!

Αποτελεί πλέον μια ευχάριστη ανάμνηση το 1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης», το οποίο που εκτυλίχθηκε το περασμένο Π/Σ/Κ (24 – 26 Ιουνίου) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου «Μιχάλης Μανιός».

«Μια πράξη αλληλεγγύης από εμάς προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς ο απώτερος σκοπός της διοργάνωσης, που ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΕΣΤΙΑ, επετεύχθη!» όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. Κι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη στήριξη των συνδιοργανωτών (ΚΕΔΑ, ΚΟΕ, ΣΕΔΥ), των χορηγών (Nobell, Lexigrafia &  Jasmine Skylounge Kifisia) και φυσικά τη στήριξη του κόσμου, όπως προσθέτουν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στη διοργάνωση συμμετείχαν οκτώ ομάδες, οι οποίες μετά από ένα σύνολο 20 αγώνων, κατατάχθηκαν ως εξής:

1η θέση – ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

2η θέση – Παναθηναϊκός Α.Ο.

3η θέση – ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

4η θέση – ΑΟΝΣ «Ο Μίλων»

5η θέση – Τρίτων Α.Ο.

6η θέση – ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας

7η θέση – Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

8η θέση – Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Για την ομάδα του Αμαρουσίου η κατάληψη της 3ης θέσης αποτελεί πολύ θετικό δείγμα των αγωνιστικών της δυνατοτήτων, καθώς ως νεοσύστατος σύλλογος αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά αγωνίζονται στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

«Κι επειδή, όπως είπαμε, ως νεοσύστατο αθλητικό σωματείο, στόχος μας είναι η καθιέρωση αυτού του αθλητικού γεγονότος σε ετήσιο θεσμό, δίνουμε από τώρα ραντεβού για του χρόνου» αναφέρει ο σύλλογος και προσθέτει:

«Το χαμόγελο του Φάνη, όπως και κάθε παιδιού με αναπηρία, αποτελεί αναμφίβολα το καλύτερο στιγμιότυπο της διοργάνωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet